Geile amateur pleaseyou (52)

Acties

Informatie

pleaseyou (52)

Bericht van pleaseyou

Ik ben een onderdanige sub, ofwel een zeer gehoorzame teef. Ondanks het feit dat ik een meester heb, ben ik grensverleggend en zal ik proberen alles te doen wat je van me vraagt. Mijn meester gebruikt mij hard en al mijn gaatjes zijn er voor jou lusten.

Informatie over pleaseyou

Naam: pleaseyou
Leeftijd: 52
Woonplaats: Amersfoort
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag en drink graag Zaad van mijn meester, en zijn gouden vocht (mag als ik heel lief geweest ben). Mijn hobbie(s): Alles staat in het teken van het welzijn van mijn meester. Mijn favoriete muziek is . Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Dominant. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Als het maar hard is en mijn favoriete plekje(s) zijn Overal waar mijn meester mij maar hebben wil... In het bos bijvoorbeeld.... Bij mannen val ik op hun Een harde pik. Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: . Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: Mijn kont. Mijn levensdoel is: Het ultiem dienen van mijn meester in al zijn lusten en wensen.. Mijn levensmotto is: . Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Een wannebe meester.... Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou